Våra tjänster

Bred kompetens med lång erfarenhet av byggbranschen sedan 2010

målerifirma stockholm

Måleri

Vi på ReWall använder oss endast av professionella och kunniga målare med gedigen erfarenhet.

plattsättare stockholm

Plattsättning

Vi utför plattsättningsarbeten inomhus som utomhus, med tillhörande arbeten.

snickare i stockholm

Snickeri

Mångårig erfarenhet och samlad kompetens gjort sig kända för att leverera snickeri av högsta kvalitet.

Kunnande

Rewall har utvecklats till ett byggföretag med ett brett kunnande inom hela byggprocessen – från idé till färdig anläggning. Inom både nyproduktion och ombyggnader har vi stor erfarenhet av att delta i såväl planarbete och projektering som själva byggandet.

Mångsidighet

Vi arbetar med alla typer av byggnationer, renoveringar och reparationer. Det kan bland annat handla om plattsättning, snickerier, fönsterbyten, putsning, fasadrenovering, elinstallationer, ombyggnationer samt projektering. Oavsett är vårt mål att alltid leverera fulländade lösningar utan att kvaliteten påverkas.

Totalentreprenader

Vår byggverksamhet omfattar allt från bostäder, kontor och industrier till ett brett register av byggnader för omsorg, förvaltning och fritid. Totalentreprenader – med nyckelfärdiga projekt – passar oss mycket bra. Då kan vi med våra erfarna och duktiga medarbetare garantera ekonomiska och bra lösningar.

Boka kostnadsfri rådgivning eller hembesök

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar har vi den perfekta erbjudandet för dig. Vi erbjuder alla nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

    Bli kontaktad för offert