Snickare Stockholm

Professionell snickeri i Stockholm

Vi på Rewall Bygg kan erbjuda er kompetenta och serviceinriktade snickare i Stockholm. Tjänsterna vi erbjuder förutom snickeri omfattar också måleri och plattsättning där vi även kan hjälpa er med en helrenovering av ett eller flera objekt.

Vi på byggfirman åtar oss alla olika typer av projekt oavsett storlek och eftersom vi sitter på den rätta kompetensen kommer ni med garanti få ett väl utfört arbete av våra snickare oavsett vilka krav och önskemål ni har.

Våra hantverkare är lyhörda på allt ni önskar och planerar in varje steg tillsammans med er under hela bygg processen.

snickare i stockholm

Utbud av snickeritjänster i Stockholm

Med flera år bakom oss i branschen har vi ett fint och brett register med referenser av trogna och nöjda kunder. För oss är det otroligt viktigt att ni som kund är i fokus under hela processen och våra snickare utför flera olika tjänster när det gäller hantverksarbete. 

Vi hjälper er att lägga golv och plattor, vi kan renovera ert kök eller badrum oavsett om ni är privatperson, bostadsrättsförening eller företag.

Vi är erfarna och välutbildade hantverkare i Stockholm som kan hjälpa till med en mängd olika snickeritjänster. Det kan handla om allt från renovering ifall olyckan har varit framme, renovering när något känns gammalt och trist eller ifall ni vill bygg ut eller bygga nytt.

Kanske söker ni snickare i Stockholm som kan bygga en ny altan, nytt garage eller helt enkelt göra om den befintliga byggnaden. Vi hjälper er med allt från start med planering till färdigställandet av projektet, allt efter era önskemål och behov.

Vi erbjuder kostnadsfri offert eller rådgivning

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar, kontakta oss för kostnadsfri offert.

  Skicka in offertförfrågan


  Vi är en trygg byggpartner i Stockholm

  Oavsett om ni vill ha offert på en altan, garage, terrass eller ett extra rum på bostaden finns vi på Rewall Bygg Måleri AB här för er. Det finns mängder med olika byggföretag i Stockholm att anlita för flera olika tjänster men vi kan säga att vi är en av de bästa och mest pålitligaste. Vi har alla utbildningar, certifieringar och licenser som krävs för att utföra allt arbete fackmannamässigt, därför har ni alltid en garanti att vi utför ett arbete av 100 procentig hög kvalité.

  Får vi in en beställning på exempelvis ett altanbygge spelar det ingen roll om det är på ett suterränghus eller andra hinder i en sluttande brant, vi förser altanen alltid med en rejäl pelare som hjälper till att hålla den stabil. Vi förser det även med ett otroligt stadigt och säkert staket för att förebygga och undvika fallolyckor. Det är också otroligt viktigt att vi tillsammans med er planerar in altanen på rätt ställe, kvällssol är ofta ett önskemål de flesta har. Andra detaljer så som ingång till kök eller fin utsikt och insynsskydd kan också vara viktiga.

  Vi planerar och bygger efter era behov, krav och önskemål. Idag väljer de flesta kunderna att bygga en stor altan runt hela sitt hus dock är funktionaliteten viktigare än storleken då ett stort trädäck kan skapa ett mindre harmoniskt intryck.

  Materialet vi väljer när en altan ska byggas väljer vi omsorgsfullt tillsammans med er som kund. Det finns otroligt många olika material att välja mellan, tryckimpregnerat trä, lärkträ eller ceder. Tryckimpregnerat är mest hållbart och det billigaste alternativet plus att det är vackert. Ett lärkträ har liknande egenskaper som ett tryckimpregnerat trä men ser man ur miljösynpunkt är lärkträ att föredra

   

  Därför ska du välja Rewall

  Kostnadseffektivt

  På Rewall Bygg Måleri AB ser vi alltid till att tillsammans med kund få en övergripande bild av det som skall göras. På så sätt kan vi erbjuda marknads kraftiga priser.

  Grön Miljö

  Vi är i högsta grad måna om miljö, hållbarhet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden.

  Fri Konsultation

  Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla våra nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

  Kontakta oss ifall ni söker efter duktiga snickare i Stockholm, vi är alltid redo för att hjälpa er i ert nästa byggnadsprojekt. 

  Vi är både professionella och etablerade snickare i Stockholm som erbjuder både kostnadsfri konsultation samt offert oavsett vilken storlek ditt byggprojekt har. Kontakta oss redan idag!

  snickeri kontor
  Christoffer Nyberg
  Plattsättning av badrum
  Läs mer
  "Grymt bra service! En av de bästa plattsättarna jag använt mig av. Bra bemötande, lyssnade på mina önskemål samt proffsigt utfört"
  Stefan E.B
  Plattsättning av badrum till bostadshus på 30 lägenheter
  Läs mer
  "Efter rekommendation från annan BRF så anlitade vi Rewall Bygg Måleri AB avseende plattsättning av samtliga badrum till vårt bostadshus med 30 lägenheter. Vi blev nöjda med resultatet! Professionella hantverkare och de bästa vi haft äran att anlita"
  Johan Nilsson
  Målning av samtliga rum till Villa
  Läs mer
  "Vi anlitade Rewall för invändig målning av samtliga rum till vår Villa och blev väldigt nöjda med resultatet. Byggföretaget var var väldigt noga och hade känsla för detaljer samt bra bemötande genom hela arbetet. Rekommenderas starkt"
  Hanna Åkesson
  Renovering av badrum
  Läs mer
  "Fick hjälp med renovering av vårt badrum som blev toppen fint! Vi är otroligt nöjda och glada med resultatet! Dom höll vad de lovade. Arbetade snabbt, proffsigt och metodiskt. Bra kommunikation. Tack Rewall!"
  Föregående
  Nästa