Målerifirma Stockholm

Anlita professionella målare i Stockholm

Vi är en professionell målerifirma i Stockholm med gedigen erfarenhet som utför arbetet på kort tid och i linje med kundernas önskemål.

Vi är även verksamma inom andra områden såsom snickeri och plattsättning.

Etablerad byggfirma i Stockholm sedan 2010.

målerifirma stockholm

Professionell och trygg målerifirma i Stockholm

Vi hjälper er att förverkliga alla era projekt, oavsett storlek och erbjuder även ett brett utbud av olika tjänster när det både gäller renovering och måleri. Oavsett om ni vill ha hjälp med inomhusmålning av både väggar och tak eller större projekt med fasad- och fönstermålningar kan vi ge er ett arbete utfört av högsta kvalité.

Vi har erfarna målare som utför arbetet både effektivt och även anpassar materialet mot vad som krävs. Underarbetet är det viktigaste för att nå ett slutresultat som både är hållbart och snyggt.

Vi använder alltid de bästa produkterna på marknaden och för oss är det viktigt att alla våra kunder blir 100 procent nöjda med slutresultatet. Genom att anlita oss får ni en av dagens bästa målerifirmor i Stockholm med breda kunskaper och lång erfarenhet inom byggbranschen.

Vi erbjuder kostnadsfri offert eller rådgivning

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

  Skicka in offertförfrågan


  Därför ska du välja Rewall

  Kostnadseffektivt

  På Rewall Bygg Måleri AB ser vi alltid till att tillsammans med kund få en övergripande bild av det som skall göras. På så sätt kan vi erbjuda marknads kraftiga priser.

  Grön Miljö

  Vi är i högsta grad måna om miljö, hållbarhet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden.

  Fri Konsultation

  Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla våra nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

  Underarbetet för måleri är viktigt

  När vi bokar in ett projekt får ni alltid räkna med att det är underarbetet som oftast tar den längsta tiden att utföra eftersom det är den viktigaste delen i att slutresultatet ska bli så hållbart som möjligt. 

  Tar ni hjälp av vår målerifirma kan vi garantera er att ni inte får en tapet som exempelvis krullar ihop sig och har fula luftbubblor eller ramlar ned eftersom de inte varit tillräckligt med lim under.

  När det gäller det mesta som handlar om renovering och målning är vi rätt målerifirma för er i Stockholm. Vi hjälper er med allt utomhus exempelvis fasader, byggnadsdetaljer, snickerier och fönster. Inomhus kan vi hjälpa er med alla från tak, golv, väggar, badrum, finsnickerier till möbler.

   Leverantörerna vi samarbetar med är några av de största och bästa som finns på dagens marknad och självklart har de alla certifieringar som krävs

  Rewall Bygg Måleri AB är en lojal och professionell målerifirma Stockholm som består av flertalet personer i ett team där vi även har byggarbetare så söker ni hjälp med en helrenovering eller liknande för lokaler eller bostäder är vi rätt företag att anlita. På så vis får ni hela paketet av ett och samma professionella team.

  Målning av träfasad

  Ifall ni vill måla om er träfasad och behålla värdet i ert hus är det inget vidare att vänta med att utföra arbetet. Desto längre ni väntar med målningen desto mer arbete kan det behövas göra och på så vis betyder det också att det blir dyrare också. 

  Alla utbildade och erfarna målare kan direkt berätta att det finns inga genvägar för att ta hand om sin fasad. Skulle man fuska med grundarbetet kommer det alltid att försämra slutresultatet och hållbarheten. Minst 75 procent av hela arbetstiden lägger vi på underarbetet vilket gör att allt måste ske enligt planering och inget halvdant slarvigt arbete får ske. 

  Målningen av en fasad tar endast upp 25 procent av arbetstiden om hela grundarbetet har utförts på ett rätt och noggrant sätt. En annan viktig detalj är också att fasaden ska vara helt ren, alltså så noggrant tvättad att det inte förekommer några avvikande partiklar på träet. 

  Skulle hela fasaden vara angripen av alger eller mögel behöver ni inte oroa er, vi har ett otroligt bra alg- och mögeltvätt vilket ökar upp möjligheterna för att slutresultatet blir av högsta kvalité. Efter en ordentlig tvätt med hjälp av alla rätta produkter tar vi bort all gammal färg från fasaden, antingen skrapar vi, värmer upp eller tar hjälp av ett färgborttagningsmedel.

  Det finns dock olika typer av färg som är svårare att avlägsna bland annat gammal Falu rödfärg men vi har verktyg och kunskap som gör att arbetet sker lätt oavsett tidigare produkt. Oftast utför vi också en slipning av fasaden för att den nya färgen ska fästa bättre och självklart ska alla ytor också dammas av så inte den nya färgen blir ojämn och missfärgad.

  När vi har tvättat av fasaden och gjort rent den ordentligt är det viktigt att se till att den är helt torr innan vi fortsätter vårt arbete eftersom man aldrig ska måla på ett fuktigt virke. Att måla på ett ruttet trä gör att rötan sprider sig snabbt ned under och in i träet, tyvärr finns inga produkter som gör att man kan återställa trä som har ruttnat.

  När vi utför arbete på en fasad ser vi till att alltid ha stenkoll på hur väderleken är eftersom det utgör en stor roll i hur resultatet av hela arbetet blir. Det ska alltid vara torrt väder samt att temperaturen under dygnet inte får understiga 5°C. Det gäller även att hålla koll på ifall ytor är uppvärmda av en längre tids sol vilket kan leda till missfärgningar i slutresultatet.

  Läs mer

  Planeringen är A och O

  Skulle ni vilja anlita oss får ni en målerifirma i Stockholm som lägger ner ett stort engagemang på att skapa en bra planering inför varje enskilt projekt. Oavsett om det gäller en fasadmålning eller inomhusmålning så vinner både ni och vi på att det är en korrekt planering från början.

  Det gör att vi båda parter vinner tid samt att det blir mer kostnadseffektivt på att hålla stenhårt på den planering som behövs, oavsett storlek på projekt. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller konsultation för ert nästa måleriprojekt oavsett storlek och miljö.

  Vi är lyhörda på era krav och önskemål oavsett om ni är privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Ni kan även anlita oss som underentreprenör vid både små och stora byggprojekt.

  Det rimligaste timpriset kan variera stort eftersom det beror på många olika viktiga faktorer men ni kan räkna med något mellan 350 till 500 kronor per timme. Priset är inklusive moms och innan ROT-avdrag.

  Ett normalpris ligger mellan 350 till 500 kronor per timme och under den timmen hinner en erfaren och professionell målare med cirka 2 till 4 kvadratmeter vanlig fasad. Det ger ett ungefärligt pris på allt mellan 75 till 250 kronor per kvadratmeter, efter ROT-avdrag.

  Christoffer Nyberg
  Plattsättning av badrum
  Läs mer
  "Grymt bra service! En av de bästa plattsättarna jag använt mig av. Bra bemötande, lyssnade på mina önskemål samt proffsigt utfört"
  Stefan E.B
  Plattsättning av badrum till bostadshus på 30 lägenheter
  Läs mer
  "Efter rekommendation från annan BRF så anlitade vi Rewall Bygg Måleri AB avseende plattsättning av samtliga badrum till vårt bostadshus med 30 lägenheter. Vi blev nöjda med resultatet! Professionella hantverkare och de bästa vi haft äran att anlita"
  Johan Nilsson
  Målning av samtliga rum till Villa
  Läs mer
  "Vi anlitade Rewall för invändig målning av samtliga rum till vår Villa och blev väldigt nöjda med resultatet. Byggföretaget var var väldigt noga och hade känsla för detaljer samt bra bemötande genom hela arbetet. Rekommenderas starkt"
  Hanna Åkesson
  Renovering av badrum
  Läs mer
  "Fick hjälp med renovering av vårt badrum som blev toppen fint! Vi är otroligt nöjda och glada med resultatet! Dom höll vad de lovade. Arbetade snabbt, proffsigt och metodiskt. Bra kommunikation. Tack Rewall!"
  Föregående
  Nästa